Penthouse
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.
Penthouse

Hobbyfordon
 
HemHem  Bli medlemBli medlem  Logga in  

 

 Hur funkar det nu då.

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin
Admin

Antal inlägg : 198

Hur funkar det nu då. Empty
InläggRubrik: Hur funkar det nu då.   Hur funkar det nu då. Emptyfre dec 23, 2011 1:18 am

Under många år nu så har inte mötesdeltagandet varit särskilt stort. Dagordning och Protokoll har inte alltid förts ej heller har det fungerat med utskick och maillistor. Möten har mest bestått av att älta gamla frågor och vi har varit oförmögna att fatta beslut många gånger utan det har bordlagts till nästa möte osv.

Har ni tänkt på att förr så hade vi möten med kanske 5 deltagare som röstade om frågor som kom upp på mötet utan att det ens fanns någon dagordning. De som inte var på mötet hade inte ens en möjlighet att rösta i förväg, än mindre fick de reda på vad som beslutats. Som tur är är detta historia.

Detta med Forumet är nytt och visst kan det vara ovant i början. Och självklart finns det förbättringar att göra. Men det är inte krångligt och för första gången i vår historia så följer vi de stadgar vi faktiskt har. Jag hoppas vi kan jobba åt samma håll för att göra detta till ett bra Forum för oss alla. Forumet skall underlätta vår kommunikation, det skall inte ersätta fysiska möten.

Väl inne på forumet så finns 6 kategorier att välja på. Rubrikerna är väl ganska självklara men jag skall beskriva de första. Se nästa inlägg hur man skapar en röstning.

Hälsningar
Ole
Till överst på sidan Gå ner
http://thronborg.com
 
Hur funkar det nu då.
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Penthouse :: Kategori :: Hjälp-
Hoppa till: